Please follow and like us

Οκτώβριος 1940: Το Παγκόσμιο ΟΧΙ των Ελλήνων

Οκτώβριος 2019: Το αιματοβαμένο ΝΕΙΝ

των Γερμανών για τις Κατοχικές Αποζημιώσεις…

 

   Του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

Οι αυθεντικοί απόγονοι των ΟΥΝΩΝ μας απέστειλαν ένα (1) ΝΕΙΝ για την ρηματική διακοίνωση σχετικά με την καταβολή των Πολεμικών επανορθώσεων / αποζημιώσεων (1940 και…).

Δεν σκότωσαν: ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ· Δεν δανείστηκαν· ΕΚΛΕΨΑΝ· Ισοπέδωσαν Χωριά· Βίασαν· Ακρωτηρίασαν· Έλληνες και Ελληνίδες βασάνισαν. Δεν την έζησα την καταστροφική (χρονικά) περίοδο που οι αυθεντικοί απόγονοι των ΟΥΝΩΝ με αμείλικτο Μίσος δεν άφησαν τίποτα όρθιο στην γαλάζια ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Να «ζωντανέψω» στην επικαιρότητα το ΔΙΣΤΟΜΟ ή τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ; Παντού ανά την Ελλάδα το κάθε πέρασμά τους σημαδεύτηκε με τραγικά γεγονότα ποτισμένα με ΑΙΜΑ. Παιδιά – Ηλικιωμένοι – Γυναίκες. Ο,τιδήποτε «έκρυβε» Ψυχή και Νου (σε ζώσα μορφή) ήταν ένα ΘΥΜΑ.

ΑΥΤΟΙ οι αυθεντικοί απόγονοι των ΟΥΝΩΝ και (και υπό τον σύγχρονο και ευρωπαϊκό τίτλο ως ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ακόμη και Σήμερα συμπεριφέρονται στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ως Χώρα του ΤΙΠΟΤΑ. Πιο απλά: ως Χώρα των Σκλάβων· των Υποτελών· των Μηδενικών· ως Χώρα που θα σας πλακώνω αδιακόπως και ασυστόλως στις μπουνιές στις κλωτσιές, στους ευτελισμούς και στον διαρκή ευτελισμό και δεν θα λέτε κουβέντα…

Πριν λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε η επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας για τις κατοχικές αποζημιώσεις: «Η νομική θέση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης παραμένει ως έχει: ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΝΟΜΙΚΑ έχει ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠ’ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ».

Αυτά είναι – κατά την γνώμη μου – μια δυνατή ροχαλιά στα πρόσωπα ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Και μάλιστα λίγες μέρες πριν από τις Εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου με Τιμή και Σεβασμό στην Ιερή Μνήμη / Θυσία των Ελλήνων Ηρώων που πότισαν με το ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ τον Πόλεμο ενάντια στους Φασίστες (του Μουσολίνι) και στους Ναζί (του Χίτλερ).

Είμαι βέβαιος ότι αν ζούσε σήμερα αυτή η γενηά των Ελλήνων και Ελληνίδων με το Εθνικό Πάθος για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΝΙΚΗ με το άκουσμα της πρόσφατης απόφασης σίγουρα θα ΔΡΟΥΣΕ και σίγουρα δεν «θα απολάμβανε» από την γαλήνη του καναπέ ή της απλώστρας στην Μύκονο ή της ξεφτιλοδιασκέδασης στους Οίκους των μπουζουκιών ή θα «απειλούσε» (εντός των οδόντων) τους παληανθρώπους τους Γερμανούς.

Φοβάμαι· Ανησυχώ και Ντρέπομαι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ με συλλογική Σιωπή γουστάρουμε την ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ να μας επιβάλει σε (Κοινωνική) Τάξη και σε (Οικονομικό) Έλεγχο, γιατί ΑΥΤΗ (και το σύνολο των ΟΥΝΩΝ – ΓΕΡΜΑΝΩΝ) έχει αποφασίσει (με την έγκριση – διαχρονικά) των «ΗΓΕΤΩΝ ΜΑΣ» να μας «κάνουν νταντά». Σε απλά ελληνικά: ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ· ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ· ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ Ο,ΤΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ!

Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς παρανόηση: Τι «να τις κάνω» τις Παρελάσεις και τους Επισήμους, ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ; ΚΑΙ ΔΕΝ «ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ (δυστυχώς) ΦΥΛΛΟ»…

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάΚη Δόξας

Η Κοινωνία του Ενός

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2019